Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (8)Реферативна база даних (5)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Білецька Я$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Дюкарева Г. І. 
Перспективи використання еламіну під час виробництва зефіру [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 136-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 752.676 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Білецька Я. О. 
ЯМР - дослідження стану води в системі "еламін – вода" [Електронний ресурс] / Я. О. Білецька, О. Г. Дьяков, Г. І. Дюкарева, О. І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 335-341. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_55
Попередній перегляд:   Завантажити - 201.934 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Білецька Я. О. 
Дослідження втрати йоду за умови використання еламіну як збагачувача [Електронний ресурс] / Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 288-293. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_45
Попередній перегляд:   Завантажити - 182.238 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Дюкарева Г. І. 
Вплив спільного використання еламіну та ягідних пюре на якість зефіру [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 293-299. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_46
Попередній перегляд:   Завантажити - 182.592 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Дюкарева Г. І. 
Дослідження товарознавчих показників якості зефіру, який реалізується на споживчому ринку Харкова [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, М. В. Кошарновська, Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 358-364. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_62
Попередній перегляд:   Завантажити - 200.073 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Дюкарева Г. І. 
Вплив еламіну на поверхневий натяг водних розчинів [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, А. О. Пак, Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 489-493. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_83
Попередній перегляд:   Завантажити - 169.672 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Дюкарева Г. І. 
Дослідження впливу споживчих переваг на формування асортименту зефіру в роздрібній мережі [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, Н. М. Кривошеєва, Я. О. Білецька // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2011. - Вип. 1. - С. 674-683. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2011_1_99
Попередній перегляд:   Завантажити - 250.489 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Дюкарева Г. І. 
Товарознавчі показники якості варено-морожених креветок [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 356-361. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_58
Попередній перегляд:   Завантажити - 267.246 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Білецька Я. О. 
Дослідження впливу спільного використання еламіну та ягідних пюре на показники якості зефіру [Електронний ресурс] / Я. О. Білецька // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 50-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 313.666 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Дюкарева Г. І. 
Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізу [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, О. Ю. Тихенко, Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 423-429. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_71
Попередній перегляд:   Завантажити - 243.414 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Білецька Я. О. 
Маркетингові дослідження розвитку кулінарного туризму в Україні [Електронний ресурс] / Я. О. Білецька, Г. І. Дюкарева, Л. О. Радченко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2017. - Вип. 1. - С. 206-217. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2017_1_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 691.629 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Білецька Я. О. 
Вплив пророщеного борошна бобових на показники якості кисломолочного продукту протягом зберігання [Електронний ресурс] / Я. О. Білецька // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2020. - № 3. - С. 34-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2020_3_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.001 Mb    Зміст випуску     Цитування
13.

Білецька Я. О. 
Дослідження вмісту вітамінів та мікроелементів у складі плодових та овочевих культур [Електронний ресурс] / Я. О. Білецька, М. П. Бакіров // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2020. - Вип. 20, т. 3. - С. 185-191. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2020_20_3_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 619.5 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського