Пошуковий запит: (<.>A=Білецька Я$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
1. |
Дюкарева Г. І. Перспективи використання еламіну під час виробництва зефіру [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 136-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_22
|
2. |
Білецька Я. О. ЯМР - дослідження стану води в системі "еламін – вода" [Електронний ресурс] / Я. О. Білецька, О. Г. Дьяков, Г. І. Дюкарева, О. І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 335-341. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_55
|
3. |
Білецька Я. О. Дослідження втрати йоду за умови використання еламіну як збагачувача [Електронний ресурс] / Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 288-293. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_45
|
4. |
Дюкарева Г. І. Вплив спільного використання еламіну та ягідних пюре на якість зефіру [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 293-299. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_46
|
5. |
Дюкарева Г. І. Дослідження товарознавчих показників якості зефіру, який реалізується на споживчому ринку Харкова [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, М. В. Кошарновська, Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 358-364. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_62
|
6. |
Дюкарева Г. І. Вплив еламіну на поверхневий натяг водних розчинів [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, А. О. Пак, Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 489-493. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_83
|
7. |
Дюкарева Г. І. Дослідження впливу споживчих переваг на формування асортименту зефіру в роздрібній мережі [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, Н. М. Кривошеєва, Я. О. Білецька // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2011. - Вип. 1. - С. 674-683. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2011_1_99
|
8. |
Дюкарева Г. І. Товарознавчі показники якості варено-морожених креветок [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 356-361. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_58
|
9. |
Білецька Я. О. Дослідження впливу спільного використання еламіну та ягідних пюре на показники якості зефіру [Електронний ресурс] / Я. О. Білецька // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 50-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_15
|
10. |
Дюкарева Г. І. Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізу [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, О. Ю. Тихенко, Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 423-429. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_71
|
11. |
Білецька Я. О. Маркетингові дослідження розвитку кулінарного туризму в Україні [Електронний ресурс] / Я. О. Білецька, Г. І. Дюкарева, Л. О. Радченко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2017. - Вип. 1. - С. 206-217. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2017_1_22
|
12. |
Білецька Я. О. Вплив пророщеного борошна бобових на показники якості кисломолочного продукту протягом зберігання [Електронний ресурс] / Я. О. Білецька // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2020. - № 3. - С. 34-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2020_3_7
|
13. |
Білецька Я. О. Дослідження вмісту вітамінів та мікроелементів у складі плодових та овочевих культур [Електронний ресурс] / Я. О. Білецька, М. П. Бакіров // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2020. - Вип. 20, т. 3. - С. 185-191. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2020_20_3_20
|